Originalios vestuvių transporto idėjos

Vestuvės yra be galo didelė meilės šventė ne tik patiems jauniesiems, tačiau ir aplinkiniams. Deja, pasiruošti šiai šventei reikia daug jėgų tik patiems šventės kaltininkams, kurie turi priimti daugybę sprendimų tam, kad jų šventė vyktų sklandžiai. Vienas iš gan sudėtingų sprendimų yra vestuvių transportas, kurio problematiką turi išspręsti jaunieji. Kodėl tai tokia sunki užduotis? Todėl, kad šiandien norisi laisvės, niekeno neįpareigojimo vairuoti, bet tuo pačiu ir originalios idėjos. Juk limuzinai jau išties nusibodęs sprendimas, todėl gal verta pagalvoti kaip pervežti savo svečius originaliau?

Pramoginė kelionė

Automobiliai vestuvėmsBe jokios abejonės kiekvieną sprendimą reikia priimti atsižvelgiant į svečių skaičių, todėl vestuvių transportas išties turi būti apgalvotas. Viena iš pačių geriausių ir pastaruoju metu populiariausių idėjų tai kelionė motociklais. Kai šventės svečių kiekis nėra labai didelis ir ji skirta tik patiems artimiausiems iš oficialios dalies persikelti į šventės vietą be galo smagu keliaujant motociklais. Geru oru tai jūsų šventės svečiams ir jums taps netgi smagia pramoga, kuri tikrai gerai įstrigs į atmintį.

Be jokios abejonės, esant dideliam skaičiui svečių galbūt reikėtų pagalvoti apie autobuso nuomą. Tačiau nebūkite banalūs ir sukurkite pridėtinę vertę svečiams. Papuoškite autobusą tiek išorėje, tiek ir viduje, suraskite atsakingą asmenį, kuris užimtu svečius kelionėje ir šventė turėtų prasidėti būtent jau autobuse, tegul tai nebūna nuobodi ir ilga kelionė.

Esant palankioms sąlygoms ir svečių skaičiui pasinaudokite galimybe svečius pergabenti žirgais. Juk žmonės tiesiog laisvalaikiui perka pasijodinėjimus žirgais, o jūsų vestuvėse tai būtų itin didelė ir smagi pramoga, kuri garantuotų ne tik puikius įspūdžius, tačiau ir be galo gražias nuotraukas.

Atsiminkite, jog vestuvių transportas privalu būti apgalvotas. Nors ir pati originaliausia idėja gali tapti niekine, jei ji nėra teisingai pritaikyta aplinkos sąlygoms ir svečių poreikiams ir skaičiui. Pagalvokite apie kiekvieną asmenį ir išrinkite patį tinkamiausią variantą. Tačiau neįpareigokite svečių galvoti apie transportą patiems, šią dalį paverskite švente ir pramoga savo svečiams – kuo laimingesni svečiai, tuo sklandesnė ir nuotaikingesnė šventė jums patiems.

Palikite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *